Svetlobni reklamni napisi

3D Svetlobne reklamne table z napisi osvetljujemo z visoko kvalitetno LED razsvetljavo priznanih blagovnih znamk, za katero našim kupcem nudimo dobre garancijske pogoje.

Za vas izdelamo popolnoma individualne reklamne table v obliki napisa in znakov, po vaših predlogih in željah z velikim izborom tehnike izdelave posameznih črk in veliko različnimi materiali, posebej primernimi in prilagojenimi za reklamne table, kot so pleksi steklo, PVC penjene /Trovitex, Forex, Komatex plošče, nerjaveča, bakrena, medeninasta pločevina in največkrat uporabljena aluminij pločevina za reklamne table v obliki napisa.

3D črke reklamne table:


3d črke reklamne table

PROFIL IZDELAVE 01

Črke na reklamni tabli so izdelane iz poljubne pločevine (nerjaveča, aluminij, baker, medenina) ali pvc penjene in mediapan plošče, barvane po poljubnem ral odtenku. Pritrditev črk na reklamno tablo se izvede preko distančnikov poljubnega odmika od stene ali fasade.

PROFIL IZDELAVE 5

Stranice črke led reklamne table ali neonske reklamne table so izdelane iz poljubne pločevine (nerjaveča, aluminij, baker, medenina), barvane po poljubnem ral odtenku. Sprednja stran črke je iz barvnega ali belega akrilnega stekla, ki je prelepljen s prosojno folijo iz barvne lestvice 3m, mactac, avery in za razliko od profila 4 na črko pritrjen brez kotnika. črko osvetlimo z neonsko ali led razsvetljavo. takšen tip razsvetljave imenujemo direktna osvetlitev. pritrditev črk se izvede direktno na steno ali fasado oziroma preko pod konstrukcije.

PROFIL IZDELAVE NA1

stranice črke so izdelane iz poljubne pločevine (nerjaveča, aluminij, baker, medenina), barvane po poljubnem ral odtenku. sprednja stran črke je iz barvnega ali belega akrilnega stekla, ki je prelepljen s prosojno folijo iz barvne lestvice 3m, mactac, avery in za razliko od profila 4 in 5 na črko pritrjen s posebnim zavihkom. črko osvetlimo z neonsko ali led razsvetljavo. takšen tip razsvetljave imenujemo direktna osvetlitev. pritrditev črk se izvede direktno na steno ali fasado oziroma preko pod konstrukcije.

PROFIL IZDELAVE 78

stranice in sprednje ploskve črke so v celoti izdelane iz akrilnega stekla poljubne barve iz barvne lestvice roehm, acredite, aglas.
sprednja ploskev se lahko prelepi s prosojno folijo iz barvne lestvice 3m, mactac, avery. črko osvetlimo z neonsko ali led razsvetljavo in črka v celoti zasveti. pritrditev črk se izvede direktno na steno ali fasado oziroma preko pod konstrukcije ali pritrditev napisa na aluminij podlago.