Reklamne table

Reklamne table so odličen način, da predstavite in promovirate svoje podjetje ter ste vidni v okolju. Svetlobne reklamne table so idealen način da ospešite prodajo svojih storitev ali izdelkov.

Reklamne table so lahko različne izdelave, iz različnih materialov, velikosti. Led reklamne table nadomeščajo klasične neonske svetlobne napise. Pri nas poskrbimo tudi za vse storitve, ki so povezane z montažo reklamnih tabel ter vam omogočimo tudi vzdrževanje in servisiranje v primeru nepričakovanih problemov.

V podjetju Neonart smo specialsiti za različne reklamne table:

SVETLOBNI REKLAMNI NAPISI IN REKLAMNE TABLE

3d črke reklamni napisi

SVETLOBNI REKLAMNI NAPISI

Svetlobne reklamne table so lahko izdelane in sestavljene iz dvodimenzionalnih reklamnih napisov, črke so elegantne in lepe, vendar jim manjka tretja dimenzija, ki daje ravno 3D svetlobnim reklamnim tablam nekaj več kot ploski medij in sicer  efekt globine, s katerim poudarimo moč in vidljivost reklamne table.

Svetlobni reklamni napisi >>
totemi reklamni napisi

REKLAMNI TOTEMI, PILONI, STEBRI

Pilon je beseda grškega izvora in pomeni »kolikor visoko je mogoče«. Danes pa smo uporabo besede pilon posvojili tudi v reklamni industriji. Začetniki postavitve reklamnih totemov in pilonov so bile v prvi vrsti avto in naftne družbe, ki pa so še danes največji uporabniki.

Reklamne pilone, toteme, stebre izdelujemo v ravnih izvedbah ali konveksnih (izbočenih), kjer uporabimo serijske stranske, zaključne eloksirane ali poljubno barvane po Ralu aluminijaste profile, v katere vstavljamo poljubne materiale kot npr. pleksi steklo ali pločevino.
reklamne table

LED REKLAMNE TABLE - REKLAMNI NAPISI

Najbolj razširjena in uporabljana izvedba reklamnih tabel so klasične svetlobne reklamne table, predvsem zaradi svoje enostavnosti in cene reklamne table. In sicer kadar so izdelane iz standardnega aluminijastega profila in sprednje fronte iz pleksi stekla. Svetlobne reklamne table lahko izdelamo tudi popolnoma individualno, poljubnih oblik, materialov in velikosti.

Pri izdelavi serijskih in številčnejših enakih izvedbah reklamnih tabel, se izdelajo v večini primerov kar z vakuumiranjem pleksi stekla, saj tako dosežemo da postane najugodnejši cenik reklamne table.
reklamni panoji

REKLAMNI PANOJI

Izdelava reklamne table večjih dimenzij, so zahtevnejši projekti izvedbe in namestitve takšnih reklam. Kadar so reklamni panoji višji od  2m in tudi neskončni v dolžino, v večini primerov le te izdelamo in imenujemo "sistem napetega platna".

Reklamni panoji večjih dimenzij so primerni za pritrjevanje na visoke stavbe, objekte ali nosilne konstrukcije, kjer s svojo veličino izstopajo in poudarijo ime npr. trgovskega centra. Pri izdelavi takšnih tipov reklamnih panojev uporabljamo drugačne vrste materialov in vgrajene opreme s podaljšano življenjsko dobo.
vrtljivi reklamni napisi

VRTLJIVI REKLAMNI NAPISI

Kadar želite povečati pozornost in opaznost vaše blagovne znamke, uporabite zelo učinkovito izvedbo vrtljivi reklamni napisi oz. reklamne table, napisov, kock, kjer prav tako ni ovir glede velikosti  oblik in barv. Projekti večjih vrtljivih reklamnih napisov so zahtevnejši, saj tukaj brez pomoči izkušenega statika in njegovega statičnega izračuna ne gre. Šele po detajlno izvedenem projektu, kjer se določi nosilna konstrukcija reklamne table in pritrditev na objekt se lahko lotimo izvedbe takšnega tipa reklamnega napisa.