Avtografika

Avtografika
Avtografika
Avtografika
Avtografika
Avtografika
Happy Pek
Digitalni tisk
Digitalni tisk
Digitalni tisk
Digitalni tisk
Blatnik
Avtografika
Iz zelo kvalitetnih samolepilnih folij različnih svetovnih proizvajalcev npr. MacTac izrežemo poljubne tekste, logotipe, znake  in vam jih zalepimo na poljubne površine kot so aluminijaste fasade, steklene izložbe. Za vnos podatkov v rezalnik potrebujemo vektorsko pripravljene datoteke v cdr ali ai formatu ali pa vam osnutke pripravimo v našem grafičnem oddelku.

Grafično predlogo najprej računalniško obdelamo s posebnim programom za avto grafiko za različne tipe avtomobilov, kjer določimo pozicije, mere in tip uporabljene samolepilne folije. Grafiko z digitalnim printerjem prenesemo na folijo in potiskano prelepimo z uv prozorno zaščitno folijo za daljšo obstojnost, ti. laminacija. Ekipa izkušenih grafikov s certificiranim spričevalom za lepljenje avtomobilov, stiskano samolepilno površino prelepi na vaše kombi ali osebno  vozilo.

Kot učinkovit oglaševalski medij se uporabljajo potiskani transparenti, torej na pvc platno se enostransko ali dvostransko natisne logotip vašega podjetja, poljubna fotografija ali ponudba vaših storitev, ki jo želite reklamirati. Ceradno transparentno platno se konfekcijsko obdela za hitro izobešanje preko obročkov. Za lažje prenašanje se ga enostavno zvije v rolo.


Povpraševanje »