Prospektna stojala, Mobilni marketing

Stojala

KLIP KLAP OKVIRJI ZA PLAKATE; STENSKI, ULIČNI, INFO IN SVETLOBNI

Klip klap panoji reklamne table so izdelani iz eloksiranega aluminija širine 15mm do 45mm, različnih standardnih formatov A4, A3, A1, B1 in hrbtišča iz polistirena, poljubni plakat na papirju ali foliji je zaščiten z uv antirefleksno pvc folijo. Klip klap okvirji so primerni za enostavno menjavanje plakatov. Primerne za hitro menjavanje oglasnih, akcijskih sporočil in podajanje informacij, ki so opazne tudi zvečer, saj so kasete osvetljene z LED ali še fluorescentno razsvetljavo.
Omejevalni stebrički

OMEJEVALNI STEBRIČKI

Omejevalni stebrički - STOPPERji se uporabljajo za omejitev prehodov na letališčih, železniških postajah, v kinih, gledališčih, muzejih, bankah, poštah kot omejevalniki v čakalnih vrstah in omogočajo delček zasebnosti pri blagajnah.

Sestavljajo se lahko v več kot 4500 različnih kombinacij.
Pingvin in roll stojala

PINGVIN IN ROLL STOJALA

Pingvin - bannerji in roll up panoji so zelo priljubljena mobilna oglaševalna stojala (za mobilni marketing), primerna za sejemske prostore, razstave, postavitve v recepcijah in povsod tam, kjer je namembnost oglaševanja kratkotrajnega pomena. Pingvin in Roll up stojala so poljubno grafično potiskana na posebnem papirju oz. platnu za enostavno sestavo, zlaganje in prenašanje panojev.
Prospektna  stojala

PROSPEKTNA STOJALA

Prospektna mobilna stojala so zelo razširjena in uporabna stojala za prospektna gradiva, kataloge, brošure, akcijske letake različnih standardnih dimenzij.Prospektna stojala so možna v nešteto izvedbah, v  kombinaciji aluminij in pleksi stekla ter polikarbonatnih žepkov.Podstavki prospektnih stojal so lahko iz eloksiranega aluminija, lesa ali druge kovine.
Izdelajo pa se lahko tudi popolnoma individualno za vsakega naročnika posebej.
Pritrdilni pribor

PRITRDILNI DISTANČNIKI 

Pritrdilni distančniki, nosilci, pribor za vpenjanje uporabite za raznovrstne pritrditve reklamne table, svojih reklamnih sporočil, tabel, napisnih tablic, polic,oblog, ponojev, slik,uradnih in informacijskih tabel. Možnosti pritrditve distančnikov so zidne, viseče, nevidne, stranske, specialne in zelo pomembno so zelo enostavne,hitre in estetske rešitve raznih pritrditev reklamnih napisov.