O podjetju

Neonart d.o.o. , svetlobni in reklamni napisi KREVH d.o.o. je družinsko podjetje, ki izdeluje reklamne table, reklamne napise in montira svetlobne table in svetlobne napise. S svetlobnimi napisi in reklamnimi tablami imamo 50 let izkušenj,  pričetek dejavnosti že leta 1960. V vseh teh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

reklamni napisiOd leta 2007 izdelujemo reklamne table v novih poslovnih prostorih (površina 1200 m2) na Zagrebški cesti 20 v Mariboru, v mestu, katerega geografska lega omogoča odlično mednarodno povezavo tudi z sosednjo Avstrijo in Hrvaško.  Zaposleni z dolgoletnimi izkušnjami, sodobna delovna sredstva ter sodobna organizacija delovnih procesov zagotavljajo, da so naši izdelki in storitve najvišje kakovosti in cenovno konkurenčni.

Za kakovost naših izdelkov in storitev skrbijo strokovnjaki z različnih področij (steklopihalec za izdelavo visokonapetostnih neonskih cevi, elektrotehniki, računalničarji-grafiki, ključavničarji in monterji, ki sestavljajo in nameščajo reklamne napise, ter zunanji sodelavci - arhitekti, statiki za izračun konstrukcij, projektanti…).

Izdelava reklamnih tabel in reklamnih panojev , še posebno svetlobnih napisov in svetlobnih tabeč velikih dimenzij, je program za katerega je družba NEONART d.o.o. visoko specializirana.

Proizvodni program obsega

 • Izdelavo reklamnih tabel,reklamnih napisov, svetlobnih tabel, svetlobnih napiosv, reklamnih panojev iz različnih materialov (npr. bakra, medenine, nerjavne pločevine, pleksi stekla ipd.), ki je v dejavnosti proizvodnje  reklamnih napisov najzahtevnejši program in za katerega smo še posebej specializirani
 • Vizualna oprema bencinskih servisov
 • Izdelavo neonskih napisov in LED osvetlitve z LED diodami, LED svetili
 • Izdelavo t.i. PANAFLEX napisov, sistem napetega platna velikih dimenzije (cca 20 x 5 m ipd.).
 • CNC izrezi in laserski razrez na različne materiale; dimenzija stroja 3000 x 1500mm.
 • Prodaja reklamnih stojal, stojal za prospekte, promocijskih pultov, mobilni marketing, vse vrste napisnih tabel za označevanje pisarn,. vhodov,….  (veliko različnih tipov).
 • Prodaja reklamnih panojev, magnetnih tabel, oglasnih in informacijskih CLIP in VITRA sistemov 
 • Izdelava nalepk, izdelava nalepk za avtomobile,tiskanje nalepk - samolepilni napisi iz folije (Mac Tac , 3M, Avery, ipd.).
 • Digitalni print transparentov, panojev, lepljenje logotipov - znakov, napisov na avtomobile, na kombi vozila, avtobuse in  tovornjake.
 • Obdelava, upogibanje, lepljenje pleksi stekla (npr. pleksi stojala za cenike, tečajnice, prospekte,zloženke, in podobno ... ).
 • Izdelava reklamnih stebrov, totemov, pilonov poljubnih dimenzij
 • Prodaja in razrez PVC penjenih, trdih TROVITEX (Nemčija) plošč ali Forex,Komacel,Komatex za table od 2mm - 24 mm debeline.
 • Prodaja visoko estetskega pritrdilnega pribora (Kunstdunger Italija)
NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO – NOVO NOVO
 • Laserski razrezi vseh materialov; železo, nerjaveča, aluminij pločevina, pleksi steklo, ...
 • Vakuumiranje  termoplastov ; nasloni, kupole, serijske reklame, ...
 • Diamantno poliranje in matiranje pleksi stekla, debeline 50mm in več 

Podjetje NEONART d.o.o. ima pridobljen  SIQ certifikat in CE standard za izvedbo reklamnih napisov.


Poslovna filozofija podjetja temelji predvsem na zagotavljanju celovite ponudbe pri izdelavi reklamnih napisov, proizvodnji kakovostnih izdelkov, takojšnjem servisu izdelkov in ugodnim razmerjem med ceno in vrednostjo izdelkov za kupce. Takšna poslovna filozofija je naletela na ugoden odziv pri kupcih naših proizvodov. Danes je družba Neonart d.o.o. stalni dobavitelj svetlobnih in reklamnih napisov pomembnih slovenskih in tujih podjetij – referenčna lista.

Stotine izdelanih reklamnih napisov v Sloveniji in tujini nam dajejo samozavest, da Vam zagotovimo, da kupcem dobavljamo izdelke, ki v vseh pogledih presegajo njihova pričakovanja.

Podjetje Neonart d.o.o. je navzven orientirano podjetje, ki je odprto za različna poslovna sodelovanja, zato iskreno upamo na priložnost po skupnem sodelovanju.

S spoštovanjem !

Direktorica
Helena Krevh Zorec