Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje

aluminijasti drogovi

za zastave

Z zastavami na drogovih dosežemo zelo učinkovito oglaševanje podjetja preko velike reklamne površine, za katero pa zaradi vertikalne postavitve drogov ne potrebujemo veliko prostora.

Naši drogovi za zastave so izdelani iz posebnih eloksiranih aluminijastih cevi premera od 70 mm naprej. Odlikuje jih lahkotnost in praktično ne zahtevajo dodatnega vzdrževanja, zaradi uporabljenih materialov pa jih tudi ni potrebno posebej ozemljiti. Standardne višine drogov za zastave so 6 m in 8 m, po željah naročnika pa tudi 10 m in 12 m, ki pa so izdelani že segmentno in konusno. Drogovi za zastave imajo vrtilni mehanizem, ki omogoča, da se zastave obračajo z vetrom za 360°. Sidra za vgradnjo drogov so pripadajoči del droga in jih je potrebno pred samo montažo droga vgraditi v betonski temelj. Načrt postavitve prejmete ob naročilu.

Tipi drogov se razlikujejo v nameščanju in spuščanju zastav.

classic

Je tip cenejšega droga, pri katerem je potrebno menjati zastavo tako, da se kompleten drog nagne – podre. Zastava visi vertikalno navzdol.

pro

Je zaradi priročnosti najbolj prodajan drog. Zastava se menja s tal; v samem drogu je nameščena vrvica, ki je dostopna samo s ključem lastnika, kar onemogoča krajo. Zastava visi vertikalno navzdol.

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

neonart to smo mi

potrebujete nasvet ali pomoč?

S svetlobnimi reklamnimi napisi in reklamnimi tablami imamo že več kot 50 let izkušenj,
pričetek dejavnosti sega v leto 1967. V vseh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Fotka Helene Krevc Zorec
direktorica
Helena Krevh Zorec
Fotka Stanka Zorca
tehnični direktor
Stanko Zorec
Fotka Marka Pračka
komerciala
Marko Praček
Fotka Monike Onič
tajništvo
Monika Onič

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

S klikom dovoljujem podjetju Neonart d.o.o., da obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, kontaktno osebo, naslov, poštno številko, kraj, telefon, e-naslov) za naslednje namene: obdelava povpraševanja, pošiljanje ponudbe, telefonski kontakt ob naročilu blaga oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe ter da se ob dostavi naročenega blaga nujno potrebni podatki za dostavo posredujejo pogodbenemu dostavljalcu. Polja označena z * so obvezna.