Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje

aktualno

novice & zanimivosti

6.5.2018

5 ključnih stvari na katere moramo biti pozorni pri izbiri LED reklamne table

Seveda si vsi želimo, da bi bila naša nova LED reklamna tabla opazna in privlačna. Še bolj kot to pa, da bi ne samo obveščala potencialnih kupcev, ampak jih celo pritegnila v naš poslovni prostor. Potem enostavno morate poznati teh 5 ključnih stvari za izbiro.

Izbira LED svetlobne table je lahko enostavno opravilo, če poznate teh 5 ključnih zakonitosti.

1. Kje bo LED tabla nameščena?

V kolikor je tabla nameščena v prostoru z več svetlobe, bomo potrebovali drugačen tip in nivo osvetlitve, kot če je tabla nameščena v prostoru z manj svetlobe. Za najboljšo vidljivost torej moramo izbrati tudi ustrezno osvetlitev table.

2. Kakšna je razdalja do table z vidika »gledalca«?

Z večje razdalje kot gledamo tablo, večji morajo biti napisi in grafika, če želimo biti dobro vidni. In obratno. Če bo večina kupcev tablo gledala z bližje razdalje, potem napisi ne smejo biti preveliki. Načrtujmo in izberimo vedno primerno velikost, glede na razdaljo s katere jo bo večina opazovala.

3. Kakšno barvo LED sijalk izbrati?

Barva LED sijalk v tabli vpliva na končno podobo reklamen table. Z izbiro »tople« bele osvetlitve, bomo pričarali drugačen občutek, kot z izbiro »hladne« bele osvetlitve. Zato izberimo vedno takšno LED osvetlitev, ki bo skladna z razpoloženjem, ki ga želimo s tablo pričarati.

4. Kako so LED sijalke razporejene v ozadju table?

Svetloba mora biti čim bolj enakomerno razpršena po ozadju celotne table tako, da se izognemo preosvetljenosti v določenih delih table in s tem morebitni slabši vidljivosti.

5. Ali res moramo svetiti vso noč?

Da bi optimizirali stroške uporabe svetlobne table, hkrati pa po nepotrebnem ne bi osvetljevali mesta, je zelo zaželena uporaba časovnega zamika. S tem se bo tabla avtomatsko vklopila, ko bo primeren čas, v poznih nočnih urah, ko praktično ni »gledalcev«, pa se bo samodejno izklopila.

Več o LED reklamnih tablah in kasetah.
Tabla naj ne bo ves čas osvetljena. Tabla naj ne bo ves čas osvetljena.

Optimizirajte stoške in uredite avtomatsko osvetljevanje table. Optimizirajte stoške in uredite avtomatsko osvetljevanje table.
slika novice

25.10.2018

Kdaj izbrati osvetljeno
in kdaj neosvetljeno reklamno tablo?

Načrtovanje in izbor zunanje oglasne table naj bo prilagojen dejavnosti in specifikam podjetja. Ko se odločamo o izboru table z osvetlitvijo ali brez, upoštevajmo več dejavnikov, npr. lokacija objekta, zunanja ali notranja površina, tip dejavnosti, …

preberi več
slika novice

6.5.2018

5 ključnih stvari na katere moramo biti pozorni pri izbiri LED reklamne table

Seveda si vsi želimo, da bi bila naša nova LED reklamna tabla opazna in privlačna. Še bolj kot to pa, da bi ne samo obveščala potencialnih kupcev, ampak jih celo pritegnila v naš poslovni prostor. Potem enostavno morate poznati teh 5 ključnih stvari za izbiro.

preberi več
slika novice

10.12.2017

7 prednosti LED svetlobnih reklamnih napisov in tabel

Že od nekdaj svetlobni reklamni napisi privabljajo popotnike, stranke, poslovne partnerje. V nadaljevanju spoznajte 10 prednosti, ki jih prinašajo LED svetlobni napisi, table in kasete za vaše podjetje.

preberi več
slika novice

05.06.2017

Neonart 50 let | Bila je noč barv in sijočih napisov

Zabava ob 50-letnici podjetja Neonart. Bila je noč barv in sijočih napisov. Prostor je polnila pozitivna energija in zrak je dišal po drugačnem, mističnem in skrivnostnem. Skupaj smo nazdravili velikemu...

preberi več
slika novice

10.3.2017

Kako se ob vseh ostalih aktivnostih najhitreje pripraviti na sejem?

Sejemski nastopi so odlična priložnost za promocijo naših produktov in spoznavanje novih strank ter poslovnih partnerjev. Na drugi strani pa pogosto stresen in finančno zahteven zalogaj. Spoznajte, kako si olajšati sejemski nastop.

preberi več

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

neonart to smo mi

potrebujete nasvet ali pomoč?

S svetlobnimi reklamnimi napisi in reklamnimi tablami imamo že več kot 50 let izkušenj,
pričetek dejavnosti sega v leto 1967. V vseh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Fotka Helene Krevc Zorec
direktorica
Helena Krevh Zorec
Fotka Stanka Zorca
tehnični direktor
Stanko Zorec
Fotka Marka Pračka
komerciala
Marko Praček
Fotka Monike Onič
tajništvo
Monika Onič

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

S klikom dovoljujem podjetju Neonart d.o.o., da obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, kontaktno osebo, naslov, poštno številko, kraj, telefon, e-naslov) za naslednje namene: obdelava povpraševanja, pošiljanje ponudbe, telefonski kontakt ob naročilu blaga oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe ter da se ob dostavi naročenega blaga nujno potrebni podatki za dostavo posredujejo pogodbenemu dostavljalcu. Polja označena z * so obvezna.