Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje

aktualno

novice & zanimivosti

25.10.2018

Kdaj izbrati osvetljeno in kdaj neosvetljeno reklamno tablo?

Načrtovanje in izbor zunanje oglasne table naj bo prilagojen dejavnosti in specifikam podjetja. Ko se odločamo o izboru table z osvetlitvijo ali brez, upoštevajmo več dejavnikov, npr. lokacija objekta, zunanja ali notranja površina, tip dejavnosti, …

Danes si podjetja ali poslovalnice brez oglasne table skorajda ne znamo več predstavljati. Reklamna tabla je pogosto prvi stik z vašim kupcem, lahko bi rekli, da je ogledalo podjetja. Zato je nujno, da je privlačna, opazna in seveda kakovostna tako, da bo vrsto let služila svojemu namenu. Ko se prvič soočimo z odločitvijo, da potrebujemo reklamno tablo, smo hitro pred dilemo, ali izbrati osvetljeno ali neosvetljeno reklamno tablo. Za lažjo izbiro smo vam pripravili 3 ključne elemente izbire.

1. Lokacija objekta oz. poslovalnice

V kolikor izbiramo reklamno tablo za zunanji del stavbe je osvetljenost table zelo zaželena, če ne skoraj nujna. Z njo bomo, ne samo opazni ponoči, pač pa tudi bolje vidni podnevi. Še posebej to velja za mestne lokacije. Če izbiramo reklamno tablo za notranje prostore, recimo poslovalnice v večjih trgovskih centrih, osvetljenost table ni nujen pogoj. Vsekakor pa bomo z osvetlitvijo dosegli večjo opaznost in privlačnost blagovne znamke.

2. Glavna ali podpora reklamna tabla

V kolikor izbiramo glavno reklamno tablo podjetja je smiselno uporabiti bolj opazno svetlobno tablo. Če izbiramo podporno tablo, npr. oznaka našega skladišča, pa so primerne tudi neosvetljene table.

3. Višina investicije

Neosvetljene reklamne table so cenovno ugodnejše kot osvetljene različice. Prav tako so enostavnejše za montažo, saj ne potrebujejo dodatnega napajanja oz. elektrike. Seveda pa bo dolgoročno osvetljena tabla prinesla večjo opaznost, s tem pa tudi več potencialnih strank.

Ne glede na to, za katero varianto se odločimo, bodimo pozorni, da se odločimo za visokokakovostno tablo, ki bo tudi čez nekaj let zgledala kot nova.

Več o reklamnih tablah
Primer osvetljene table A1 v Ljubljani. Primer osvetljene table A1 v Ljubljani.

Primer neosvetljene table Poslovni center Goja na Ptuju. Primer neosvetljene table Poslovni center Goja na Ptuju.
slika novice

25.10.2018

Kdaj izbrati osvetljeno
in kdaj neosvetljeno reklamno tablo?

Načrtovanje in izbor zunanje oglasne table naj bo prilagojen dejavnosti in specifikam podjetja. Ko se odločamo o izboru table z osvetlitvijo ali brez, upoštevajmo več dejavnikov, npr. lokacija objekta, zunanja ali notranja površina, tip dejavnosti, …

preberi več
slika novice

6.5.2018

5 ključnih stvari na katere moramo biti pozorni pri izbiri LED reklamne table

Seveda si vsi želimo, da bi bila naša nova LED reklamna tabla opazna in privlačna. Še bolj kot to pa, da bi ne samo obveščala potencialnih kupcev, ampak jih celo pritegnila v naš poslovni prostor. Potem enostavno morate poznati teh 5 ključnih stvari za izbiro.

preberi več
slika novice

10.12.2017

7 prednosti LED svetlobnih reklamnih napisov in tabel

Že od nekdaj svetlobni reklamni napisi privabljajo popotnike, stranke, poslovne partnerje. V nadaljevanju spoznajte 10 prednosti, ki jih prinašajo LED svetlobni napisi, table in kasete za vaše podjetje.

preberi več
slika novice

05.06.2017

Neonart 50 let | Bila je noč barv in sijočih napisov

Zabava ob 50-letnici podjetja Neonart. Bila je noč barv in sijočih napisov. Prostor je polnila pozitivna energija in zrak je dišal po drugačnem, mističnem in skrivnostnem. Skupaj smo nazdravili velikemu...

preberi več
slika novice

10.3.2017

Kako se ob vseh ostalih aktivnostih najhitreje pripraviti na sejem?

Sejemski nastopi so odlična priložnost za promocijo naših produktov in spoznavanje novih strank ter poslovnih partnerjev. Na drugi strani pa pogosto stresen in finančno zahteven zalogaj. Spoznajte, kako si olajšati sejemski nastop.

preberi več

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

neonart to smo mi

potrebujete nasvet ali pomoč?

S svetlobnimi reklamnimi napisi in reklamnimi tablami imamo že več kot 50 let izkušenj,
pričetek dejavnosti sega v leto 1967. V vseh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Fotka Helene Krevc Zorec
direktorica
Helena Krevh Zorec
Fotka Stanka Zorca
tehnični direktor
Stanko Zorec
Fotka Marka Pračka
komerciala
Marko Praček
Fotka Monike Onič
tajništvo
Monika Onič

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

S klikom dovoljujem podjetju Neonart d.o.o., da obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, kontaktno osebo, naslov, poštno številko, kraj, telefon, e-naslov) za naslednje namene: obdelava povpraševanja, pošiljanje ponudbe, telefonski kontakt ob naročilu blaga oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe ter da se ob dostavi naročenega blaga nujno potrebni podatki za dostavo posredujejo pogodbenemu dostavljalcu. Polja označena z * so obvezna.