Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje
oblikuj svoj 3D napis

Izdelava in izposoja
dekorativne opreme

Datum določen, lokacija znana, prijatelji povabljeni, hrana naročena ... manjka le še dekoracija prostora. Naši neonski napisi bodo s svojim čarobnim sijem vašemu dogodku dodali piko na i. Očarajte svoje goste s čudovitimi svetlobnimi napisi. Naj bodo vaša mala skrivnost za ustvarjanje nepozabnih spominov, ki bodo trajali večno.

DEKORATIVNI NAPISI ZA POROKO ALI ZAROKO, ROJSTNODNEVNE ZABAVE IN OBLETNICE, BABYSHOWER-JE IN OSTALE DOGODKE.

Špela's Label je nova linija dekorativne opreme za različne dogodke. Vsi produkti so v celoti izdelani pri nas, kar zagotavlja 100 % kakovost izdelave s certificiranim materialom. Primerni so za uporabo na prostem. Možnost dnevnega ali večdnevnega najema. Preverite praktično neomejene možnosti uporabe.

Izbirate lahko med stenskimi dekorativnimi napisi iz Flexi Neona ali masivnim samostoječim napisom LOVE.

DEKORATIVNI NAPISI IZ FLEXI NEONA

Napisi so izdelani iz osvetljene PVC gibljive LED verige, ki zelo dobro imitira videz neonskega napisa. Napisu je priložen adapter (220V priključek) in nameščeni lični nosilci, ki omogočajo nameščanje napisa s silkom ali priloženo žičko. Napis lahko preprosto vklopite in namestite praktično kjerkoli. Zabava se lahko prične.

  • BELA BARVA: Love, Ljubezen, Mrs, Mr, Ženin, Nevesta, Just married, Pravkar poročena in znak &
  • RGB BARVE PO VAŠI ŽELJI (spreminjanje barve z daljincem, možnost različnih efektov): Srček velik, Srček manjši
  • NAPISI PO MERI

SAMOSTOJEČ MASIVEN IN OSVETLJEN NAPIS »LOVE«

Izjemno velik samostoječ LED napis z retro žarnicami bele barve bo na vašem dogodku zasvetil v prijetni topli beli barvi. Vsaka črka ima svoj priključek, kar omogoča poljubno pozicioniranje napisa. Da boste svoji kreativnosti lahko prepustili prosto pot, lahko masivne črke uporabite tudi kot podlago za sedenje.

SAMOSTOJEČE KOMBINIRANE LED ČRKE

Elegantne in izjemno lahke črke, ki se med seboj pritrdijo z magnetom. Črke je mogoče enostavno individualno kombinirati. Samostoječe LED črke so narejene iz ABS materiala. Z uporabo teh črk prihranite čas in denar, saj lahko svoje sporočilo spremenite v sekundi, brez veliko truda.

Vse črke in znaki (razen srčka) so bele barve, višine 175 mm. Črke se lahko po želji in ob doplačilu po dogovoru prelepijo s samolepilno folijo v željeni barvi, tako da imate praktično proste roke pri izbiri barv in svoji kreativnosti.

TRENUTNO SO NA VOLJO BESEDNE ZVEZE: MR & MRS, HAPPY BIRTHDAY, OH BABY in BOY OR GIRL.

"Sprva sva bila skeptična ali je izposoja črk LOVE smiselna, vendar se je ta velik napis res super obnesel. Gostje so bili nad njim navdušeni. Najina poroka bo delno tudi zaradi tega posebnega presenečenja, ostala vsem v čudovitem spominu za vedno."


-Metka & Alex, pravkar sveže poročena

★★★★★

CENIK IZPOSOJE IN IZDELAVE

Prenesite si cenik izposoje in izdelave dekorativnih napisov iz flexi neona in masivnega napisa iz 3D črk LOVE na spodnjem obrazcu. Prenos je povsem enostaven. Po vnosu podatkov boste avtomatsko prejeli dostop do detajlnega cenika izposoje.

Za rezervacijo napisov ali več informacij pokličite na 041 466 490, kjer vam bo naša Špela z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Želim brezplačen
cenik izposoje

Izpolnite obrazec in is prenesite brezplačen cenik s primeri dobrih praks!

Strinjam se, da me občasno obveščate o novostih in ponudbi preko vpisanega e-maila. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Od prejemanja obvestil se lahko odjavite. S klikom dovoljujem podjetju Neonart d.o.o., da obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov) za naslednje namene: obdelava povpraševanja, pošiljanje ponudbe, telefonski kontakt ob naročilu blaga oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe ter da se ob dostavi naročenega blaga nujno potrebni podatki za dostavo posredujejo pogodbenemu dostavljalcu. Polja označena z * so obvezna.