Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje
oblikuj svoj 3D napis

vrtljive reklamne table

Različnih barv, oblik in dimenzij

Kadar želite izstopati iz mestnega vrveža in dodatno ojačati pojavnost vaše blagovne znamke uporabite ekskluzivne vrtljive reklamne napise ali table. Te so lahko različnih oblik, velikosti in barv. Do koder seže domišljija.

pro

Reklamne table, svetlobne napise in reklamne črke lahko izdelamo tudi v tehnično bolj zahtevni tehniki, to je z vrtljivostjo elementov. Največkrat je kot vrtljiv element uporabljena reklamna tabla v obliki kocke, ki je v notranjosti osvetljena z varčno ali LED razsvetljavo.

Če želite pritegniti pozornost in povečati opaznost vaše blagovne znamke, priporočamo, da uporabite zelo učinkovito izvedbo reklamne table v obliki vrtljivega reklamnega napisa, ki je sestavljen iz različnih napisov, kock ipd. Pri taki obliki reklamnega napisa ni ovir glede velikosti, oblik in barv, tako da so vaše možnosti oglaševanja neomejene.

Projekti večjih vrtljivih reklamnih napisov so zahtevnejši, zato pri njihovi izdelavi ne bo šlo brez pomoči izkušenega statika in njegovega statičnega izračuna. Šele po detajlno izvedenem projektu, v katerem se določi nosilna konstrukcija reklamne table in pritrditev na objekt, se lahko lotimo izvedbe takšnega tipa reklamne table.

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

kontakt

potrebujete nasvet ali pomoč?

direktorica
Helena Krevh Zorec

Sem multipraktik, ki se z veseljem loti vseh izzivov. Verjamem v pozitivno naravnanost, ne ustrašim se sprememb in novosti. Hoja v naravi in pletenje mi napolnita dušo, še posebaj pa uživam v druženju s hčerko.

tehnični dirketor
Stanko Zorec

Svet se vrti na digitalni pogon, najboljše dogodivščine pa so še vedno analogne. Ponavadi tiste najbolj preproste. Kozarec vina s pravo družbo, ko spremljavo igrajo Queeni z zaprašene plošče

komerciala
Marko Praček

Sem dinamičen, nenehno v gibanju in stiku z ljudmi, motiviran v iskanju novih izzivov in rešitev. Prosti čas namenim družini, druženju s prijatelji in izletom v naravi, najraje nekje z dobrim razgledom nad 2000 metri.

tajništvo
Monika Onič

Všeč so mi pozitivni ljudje s humorjem in iskricami v očeh. Prosti čas rada preživljam z družino in prijatelji ob dobri hrani ali druženju v naravi. Ob nedeljskih kosilih navijam za paniranega piščanca.

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

PONUDBO POŠLJITE PO:
Z oddajo svojih podatkov se strinjate, da jih lahko uporabljamo za potrebe marketinga našega podjetja in telefonsko oglaševanje. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
* obvezna polja