Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje
oblikuj svoj 3D napis

Retro napisi

črke in dekoracije

Retro napisi so danes ponovno zelo moderni in zaželeni. Izbirate lahko med neonskimi svetlobnimi napisi, retro črkami z vidnimi žarnicami.ali 3D črkami z neonskimi cevmi v notranjosti. . Za drzne pa ustvarimo tudi kombinacijo več stilov v enem napisu. Retro črke bodo poživile vsak prostor in mu dodale prihod domače, prijetne atmosfere. Retro je moderno.

Do neonskega napisa ali dekorativnega neonskega izdelka pridemo s krivljenjem barvnih steklenih cevi premera 8 do 24 mm, ki jih s segrevanjem oblikujemo v različne oblike. S pomočjo vakuumske turbo črpalke se v cevi zagotovi popoln izpust zraka in ustvari vakuum, da jo napolnimo s plinoma neon in argon. Z uporabo visokonapetostnega transformatorja od 1000 V do 10 kV dosežemo, da neonski napis zasveti. Neonska razsvetljava se uporablja kot dekorativa za tako imenovane "gole neonske napise". Neonske cevi pa lahko vključimo tudi v 3D napise in tako ustvarimo kombinacijo 3D črk z vidnimi, golimi neonskimi cevmi v notranjosti.

Retro črke z vidnimi žarnicami večinoma oddajajo prijetno, toplo svetlobo. Vidne žarnice opazno poudarijo obliko napisov, ki jih je mogoče izdelati v številnih pisavah in poljubnih oblikah. Število in obliko žarnic prilagodimo željam in posameznemu projektu. Celota črk in vidnih steklenih bučk poskrbi za pridih mehkobe in topline. Možna tudi kombinacija neonskih cevi in retro črk z vidnimi žarnicami.

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

neonart to smo mi

potrebujete nasvet ali pomoč?

S svetlobnimi reklamnimi napisi in reklamnimi tablami imamo že več kot 50 let izkušenj,
pričetek dejavnosti sega v leto 1967. V vseh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Fotka Helene Krevc Zorec
direktorica
Helena Krevh Zorec
Fotka Stanka Zorca
tehnični direktor
Stanko Zorec
Fotka Marka Pračka
komerciala
Marko Praček
Fotka Monike Onič
tajništvo
Monika Onič

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

PONUDBO POŠLJITE PO:
Z oddajo svojih podatkov se strinjate, da jih lahko uporabljamo za potrebe marketinga našega podjetja in telefonsko oglaševanje. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
* obvezna polja