Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje
oblikuj svoj 3D napis

reklamni stebri

reklamni stebri, totemi & piloni

V našem grafičnem oddelku pripravimo 3D računalniške predloge izgleda reklamne table v obliki reklamnega totema oziroma stebra, kjer upoštevamo zahteve in želje naročnika po sporočilnosti. S tem določimo tudi višino totema glede na postavitev v prostoru in materiale, ki jih bomo pri izdelavi reklamnega totema uporabili.

classic

Reklamni steber - totem - pilon Classic je izdelan iz standardnih srebrno eloksiranih polkrožnih profilov, v katere se preko utora vloži pleksi steklo, kadar je steber osvetljen. Pri neosvetljenih stebrih se uporablja aluminijasta pločevina. Na obeh medijih pa je grafika lahko iz samolepilne folije ali digitalnega tiska.

pro

Je naša prestižna izvedba svetlobnega reklamnega pilona. Izdelan je popolnoma po željah naših naročnikov, saj lahko pri izdelavi kombiniramo poljubne materiale kot so pleksi steklo ali aluminij in debeline materialov. Vsi materiali so lasersko razrezani, kar omogoča izjemno natančno sestavo le-teh. Aluminijasti segmenti so zaradi same estetike in obstojnosti na atmosferske vplive prašno barvani. Pri izdelavi pilona se lahko poigravamo tudi z različnimi deli osvetlitve.

Pri obeh tipih izdelave reklamnega pilona - totema je potrebno na osnovi statičnega izračuna in pregleda terena namestitve predhodno pripraviti ustrezen betonski temelj.

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

neonart to smo mi

potrebujete nasvet ali pomoč?

S svetlobnimi reklamnimi napisi in reklamnimi tablami imamo že več kot 50 let izkušenj,
pričetek dejavnosti sega v leto 1967. V vseh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Fotka Helene Krevc Zorec
direktorica
Helena Krevh Zorec
Fotka Stanka Zorca
tehnični direktor
Stanko Zorec
Fotka Marka Pračka
komerciala
Marko Praček
Fotka Monike Onič
tajništvo
Monika Onič

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

PONUDBO POŠLJITE PO:
Z oddajo svojih podatkov se strinjate, da jih lahko uporabljamo za potrebe marketinga našega podjetja in telefonsko oglaševanje. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
* obvezna polja