Ikona za mail in puščico pošlji povpraševanje
oblikuj svoj 3D napis

reklamni panoji

In transparenti večjih dimezij

Reklamne table in panoji večjih dimenzij so primerni za pritrjevanje na visoke stavbe, objekte ali nosilne konstrukcije, kjer s svojo veličino izstopajo in poudarijo ime blagovne znamke ali objekta. Pri izdelavi takšnih tipov reklamnih panojev uporabljamo najkakovostnejše vrste materialov in vgrajene opreme s podaljšano življenjsko dobo.

classic

Reklamni panoji so transparenti, izdelani iz močnega ceradnega platna ali iz luknjičastega mesh materiala, ki so digitalno grafično potiskani. Reklamni panoji so konfekcionirani, kar pomeni, da so zarobljeni in zarinkani ali pa se vpnejo v aluminijaste profile, pripravljene za montažo.

pro

XL svetlobni reklamni panoji so poznani kot LED svetlobni panoji na sistem napetega platna in se uporabljajo za izvedbo reklam velikih dimenzij (npr. 20 x 3 m oz. v poljubnih dimenzijah).

Osnova XL panojev je konstrukcija, ki se s sprednje strani v enem kosu »obleče« v platno, z zadnje strani pa je pritrjena pločevina, ki je v notranjosti obdana z refleksno barvo za odboj svetlobe. Stranice panoja so iz poljubno pobarvanega aluminija. V notranjost panoja je vgrajena LED razsvetljava, ki izpolnjuje tudi vse pogoje, ki jih predpisuje Uredba o mejnih vrednostih svetlobnega onesnaževanja okolja.

Reklamni LIFT panoji za enostavno menjavo grafik na platnu so poznani kot LIFT panoji in so primerni za fasadne namestitve (npr. na kinodvoranah, kjer je veliko različnih predstav).

Gre za napeto potiskano platno, ki je vpeto v stranske profile in se preko ročaja spušča kot dvigalo do tal oz. primerne višine. Na ta način se zamenja (ali obrača) različne grafike.

Reklamni ROTO panoji so v veliki meri tristrani panoji za zidno ali samostoječo postavitev. Grafika se namesti z lepljenjem ali magnetnimi lamelami na tristrano prizmo, ki je vodena preko elektronike in na ta način obrača reklamne grafike.

Niste našli kar iščete? Poglejte tudi ostale kategorije

neonart to smo mi

potrebujete nasvet ali pomoč?

S svetlobnimi reklamnimi napisi in reklamnimi tablami imamo že več kot 50 let izkušenj,
pričetek dejavnosti sega v leto 1967. V vseh letih smo postali eno od največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Fotka Helene Krevc Zorec
direktorica
Helena Krevh Zorec
Fotka Stanka Zorca
tehnični direktor
Stanko Zorec
Fotka Marka Pračka
komerciala
Marko Praček
Fotka Monike Onič
tajništvo
Monika Onič

pošljite povpraševanje

vas zanima cena?

Pošljite nam povpraševanje ali vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali
ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

PONUDBO POŠLJITE PO:
Z oddajo svojih podatkov se strinjate, da jih lahko uporabljamo za potrebe marketinga našega podjetja in telefonsko oglaševanje. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
* obvezna polja